Leendő elsősöknek

Sulikóstolgató 2018.

Ez érdekel...

Tóvárosi karácsonyváró

Az iskola előtti karácsonyfánál

Ez érdekel...

Kréta

Elektronikus ellenőrző

Ez érdekel...

Ez történt

Iskolai fotóalbum

Ez érdekel...

Iskolánkról

Diákigazolvány igénylése

DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS


1. Szülőnek a tanulóval az Okmányirodában jelentkezni kell (lakcímkártyával, születési anyakönyvi kivonattal – ha van, szükséges a gyermek személyi igazolványa is) fényképezésre. Az Okmányiroda kiállít egy igazolást.
2. Szülő vagy a gyermek az okmányirodai igazolással és a lakcímkártyával felkeresi az iskolatitkárt (hétfőtől csütörtökig 8.00-15.00, pénteken 8.00-12.00)
3. Az iskolatitkár és a szülő egyezteti a tanuló lakcím és születési adatait (lakcímkártya).
4. Az iskolatitkár rögzíti a kérelmet.
5. A Diákigazolvány ügyfélszolgálat (Oktatási Hivatal) ezt követően – ez előzőleg egyeztetett adatok alapján – az iskolába postázza a diákigazolványt, ahol értesítést követően a tanuló azt átveszi.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Szülőket, hogy a diákigazolvány 16 éves korig érvényesítő matrica NÉLKÜL érvényes.

Ideiglenes diákigazolvány kiállítása

Azt a formátumú ideiglenes diákigazolványt, amit eddig kibocsátottunk a versenyeken, buszon stb. 2017. október 31-ig fogadják el.

2017. november 1-jétől CSAK az új formátumú igazolás lesz hatályos (hiába van kiállítva a régi).

 

FONTOS

Új formátumú ideiglenes diákigazolványt csak annak a tanulónak fogunk tudni kiállítani, akinek az állandó diákigazolványát megrendeltük, tehát volt az okmányirodában, az ott kapott papírt a lakcímkártyával együtt az iskolába behozta és az az OH felületén rögzítésre került.

Felhívjuk a Tisztelt Szülők és a Gyerekek figyelmét, hogy akinek nincs állandó diákja, versenyez, buszos, feltétlenül keresse az iskolatitkárt, intézze az állandó diákigazolványt, mert nem tudunk neki igazolást kiállítani.

Külön jeleznénk, hogy mivel a régi ideiglenes diákigazolványok november 1-jével már nem lesznek hatályosak, az őszi szünet viszont nov. 5-ig tart, erre legyenek tekintettel. Az iskola az őszi szünetben zárva lesz, ügyintézésre nem lesz lehetőség.

Évnyitó 2017.

Elrepült a nyár, eljött szeptember 1-je. A kis elsősök, akik ma először lépték át az iskola küszöbét, és mi, nagy ötödikesek is izgatottan vártuk az első napot. Jó volt újra látni az osztálytársak vidám arcát. Iskolánk tanulói kedves műsorral fogadtak bennünket az ünnepélyes tanévnyitón. Hallottunk szavalatot, láttunk modern- és néptáncot. Ez utóbbinál büszkén fedeztük fel két osztálytársunkat: Nagy Dorinát és Mészöly Milánt.

 Igazgató néni köszöntő és biztató szavai után hivatalosan is megnyitotta az új tanévet.

Reméljük mindenkinek sikeres lesz ez a tanéve is.

Bolla Dániel 5. b

https://www.facebook.com/tovarosi/posts/1621153334571872