Étkezés biztosítása a vészhelyzet idején

Tisztelt Szülők!

A veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük a Székesfehérvári Intézményi Központtal együtt az Önök segítségét.

A Székesfehérvári Intézményi Központ feladata a gyermekek étkeztetésének biztosítása. Tekintve, hogy a következő időszakban nem iskolai szünet lesz, hanem távoktatás keretében tanulnak a gyerekek, ezért aki kéri, annak biztosítjuk az étkeztetést.

Szeretnénk a Szülőket minél szélesebb körben informálni, tájékoztatni az étkeztetés biztosításáról, valamint kérni, amennyiben nem kívánják az étkeztetést gyermekük számára igénybe venni, akkor azt minél hamarabb mondják le az Intézmény élelmezési ügyintézőjénél.

Tájékoztatjuk a Szülőket arról, hogy 2020. március 16. napjától is biztosításra kerül a gyermekétkeztetés, az alábbi lehetőséggel:

A Szülő az Intézmény étkezdéjéből saját ételhordóban elviheti a gyermek számára igényelt ételt, úgy, hogy a konyha dolgozói tányérban kiadja az ételt, és a Szülő feladata az ételhordóba történő áttöltés. Ez azért fontos, mert a konyhába idegen tárgy nem kerülhet be a fertőzésveszély miatt.

Kérjük a Szülőket, hogy amennyiben nem kívánják, nem tudják az étkeztetést igénybe venni, úgy kérjük jelezzék telefonon, sms-ben vagy e-mail-ben az élelmezési ügyintézőnek, annak érdekében, hogy a Szülőnek ne kelljen feleslegesen a le nem mondott adagokat kifizetni.

Élelmezési ügyintéző: Beczőné Szabó Csilla

Telefonszáma: 06 70 6699 201 email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Köszönjük közösen a megértésüket.

Székesfehérvári Intézményi Központ

Tóvárosi Általános Iskola