EasyCookieInfo

ORKA

Orka Fehérvári Sportegyesület

Az egyesület folyamatosan sportolási lehetőséget biztosít szinkronúszás sportágban.

Kezdő, szabadidős (rekreációs), illetve versenysport szinten is tart tanfolyamokat, edzéseket.

A Tóvárosi Általános iskolával 13 éve vízi sport osztályt működtetünk, valamint 7. éve rendezzük meg egy iskolai vízi sportnapot, mely népszerűsíti a város vízi sportjait, lehetőséget ad az iskola tanulóinak játékos formában vízi jártasságuk, tudásuk bemutatására.

 

 Az egyesület által szervezett Orka Kupa nemzetközi szinkronúszó verseny az Európai Úszószövetség (LEN) naptárában is helyet kap, és a hazai utánpótlás legrangosabb versenyévé nőtte ki magát az utóbbi években.

 

„Gyerekek a Gyermekekért” karácsonyi gálánk immár több alkalommal csatlakozott a Mikulásgyár, Vöröskereszt akciójához, adományokat gyűjtöttünk a Fejér Megyei Gyermekotthonok számára, Gálánk az idén kiérdemelte a Vöröskereszt elismerő oklevelét is! A gálán bemutatkozási

lehetőséget teremtünk az egyesületünkben sportoló összes gyermeknek, hogy tudását bemutassa.

 Rendszeres résztvevői vagyunk a székesfehérvári sport és egyéb civil programoknak: Sportmajális, TESZ futás, Gyereknap – táborbörze, jótékonysági futások.

 Napközis nyári táboraink 3-4  héten keresztül várják a szinkronúszással megismerkedni vágyókat, illetve azokat, akik a vízi sportokat kipróbálva szeretnének eltölteni egy táboros hetet. Táborainkat kulturális programokkal – színház, könyvtár, városismereti verseny - egészítjük ki.

 Az egyesület 2013-tól lehetőséget ad – két középiskolával kötött magállapodás alapján -, hogy a középiskolások közszolgálati kötelezettségeik egy részének egyesületünk programjain tegyenek eleget.

 

Kapcsolattartó: Molnár Andrea

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.